Terug

De vernieuwde IVA E-GO S2

De vernieuwde IVA E-GO S2

Nieuw jasje, vertrouwde prijs: de nieuwe IVA E-go S2! Heb jij hem al gezien?

De IVA E-go S2 is vernieuwd. En hoe: de motor is krachtiger, de wielen zijn groter en je zit iets hoger. Nieuwe snufjes dus, terwijl de prijs hetzelfde blijft. De IVA E-go S2 is nu meer dan ooit een scooter met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Het model S2 is verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren en heeft een mooie actieradius van 60 km. Hieronder maak je kennis met de nieuwe IVA E-go S2!

Sterkere motor

Snel optrekken? Met de verbeterde motor van de IVA E-go S2 kan het. Hij is namelijk voorzien van een 500w koolborstelloze motor. IVA laat daarmee weer zien dat je op een e-scooter voor een bescheiden prijs toch snel rijdt. In combinatie met de uitstekende wendbaarheid blijft de IVA E-go S2 een geliefde scooter voor woon-werkverkeer. De motor van de IVA E-go S2 is bovendien borstelloos: in de praktijk betekent dat dat hij onderhoudsvrij is en nauwelijks slijt! Dit is één van de onderdelen die IVA scooters zo duurzaam maken.

Grotere wielen: verbeterde wegligging en een hoog comfort

De nieuwe IVA E-go S2 is uitgerust met grotere wielen: de oude 10 inch wielen hebben plaatsgemaakt voor 12 inch wielen. Dat betekent dat de wegligging is verbeterd, waardoor je comfortabeler rijdt. Daarbij is ook je zitpositie wat hoger. De nieuwe IVA E-go S2 oogt kortom, wat zelfverzekerder en moderner. En zo voelt hij ook aan als je onderweg bent!

Passagier mee? Kies dan voor de comfortabele rugleuning.

Springt er regelmatig iemand bij je achterop? Dan is de comfortabele rugleuning met zitkussen voor de IVA E-go S2 ideaal! De zitting is ook geschikt om een kind mee achterop te nemen. De rugleuning is optioneel, maar een echte toevoeging voor liefhebbers van (samen) toeren of ouders die hun kind mee achterop nemen. 

Vertrouwd comfort, hoge kwaliteit

Naast de verbeterde onderdelen is de IVA E-go S2 de e-scooter die hij altijd was. Dat betekent:

  • Een uitneembare lithium accu van hoge kwaliteit
  • Dubbele vering aan de achterkant
  • Standaard geleverd met koffer in bijpassende kleur
  • De mogelijkheid om je smartphone op te laden via USB
  • Minimalistisch design, veel beenruimte
  • Duidelijk en helder LCD dashboard
  • Goede afwerking, hoge kwaliteit

De lithium accu is binnen 7 uur volledig opgeladen. Omdat de accu uitneembaar is, kun je je IVA E-go S2 ook op je werk opladen. Merk je thuis dat je telefoon bijna leeg is? Onderweg laad je hem gewoon op via de USB poort van je IVA scooter!

Kies ook bij de nieuwe IVA E-go S2 uit stijlvolle kleuren

Net als de vorige IVA E-go S2 kun je bij het nieuwe model uit een paar mooie kleuren kiezen. De nieuwe IVA E-go S2 is verkrijgbaar in:

  • matzwart
  • blauw
  • rood
  • zilver

Je krijgt standaard een koffer meegeleverd in de kleur van jouw IVA e-scooter.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    IVA Mobility BV 4 / 5 - 34 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »