Terug

Gemeente Rotterdam kiest natuurlijk ook voor IVA Mobility

  • 05 / 01 / 2023 0
Gemeente Rotterdam kiest natuurlijk ook voor IVA Mobility

In 2022 heeft IVA Mobility de aanbesteding gewonnen voor het leveren van elektrische scooters aan de gemeente Rotterdam. Dit is een fantastisch nieuws voor ons en we zijn enorm trots dat we deze kans hebben gekregen. De gemeente heeft gekozen voor onze modellen IVA E-GO S5 en IVA E-GO S4 vanwege de goede prijs-kwaliteitsverhouding van deze e-scooters.

Met deze innovatieve scooters kunnen medewerkers van de gemeente Rotterdam snel ter plaatse zijn op plekken waar auto's niet gemakkelijk kunnen komen. Daarnaast zijn elektrische scooters ook een goed alternatief wanneer de afstanden te groot zijn om met de fiets af te leggen. Deze duurzame voertuigen passen perfect bij het groene beleid van de stad, waarbij wordt gestreefd naar minder CO2-uitstoot en schonere lucht. Het gebruik van elektrische scooters biedt veel voordelen ten opzichte van traditionele benzine-aangedreven scooters. Zo dragen ze bij aan een beter milieu omdat ze geen uitlaatgassen produceren. Daarnaast zijn e-scooters stiller en comfortabeler in gebruik dan hun traditionele tegenhangers.

De keuze voor onze IVA E-GO S5 en IVA E-GO S4 modellen is gebaseerd op hun goede prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, veiligheid en comfort, wat terug te zien is in onze producten.

De eerste levering van de elektrische scooters aan de gemeente Rotterdam is al gerealiseerd en de medewerkers zijn zeer positief over de scooters. Ze ervaren meer gemak en flexibiliteit tijdens hun dagelijkse werkzaamheden in de stad.

Deze aanbesteding is een belangrijke mijlpaal voor IVA Mobility. Het bevestigt onze positie als leverancier van hoogwaardige, duurzame en betrouwbare elektrische scooters. We blijven ons inzetten om onze klanten te voorzien van innovatieve oplossingen die bijdragen aan een betere wereld. Onze modellen IVA E-GO S5 en IVA E-GO S4 zijn niet alleen geschikt voor zakelijke gebruikers, maar ook voor particulieren die op zoek zijn naar een duurzaam alternatief voor het dagelijkse woon-werkverkeer of recreatief gebruik. Onze e-scooters hebben een bereik van maximaal 80 kilometer per laadbeurt, afhankelijk van het model en de rijstijl.

Naast elektrische scooters bieden wij ook andere duurzame mobiliteitsoplossingen aan zoals scootmobielen, driewielers en e-steps. Zo dragen we bij aan een schoner milieu en stimuleren we mensen om bewuster om te gaan met mobiliteit.

Wij danken de gemeente Rotterdam voor het vertrouwen in ons merk. 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    IVA Mobility BV 4 / 5 - 34 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »