Terug

IVA Traveler: deze innovatieve en slimme elektrische rolstoel is uniek in Nederland

IVA Traveler: deze innovatieve en slimme elektrische rolstoel is uniek in Nederland

De IVA Traveler is uniek in Nederland. Deze innovatieve elektrische scootmobiel brengt comfort en veiligheid naar een heel ander niveau. Maar waarin onderscheidt deze e-rolstoel voor mindervaliden en ouderen zich van andere scootmobielen met een elektromotor?

De IVA Traveler is uniek in Nederland. Deze innovatieve elektrische scootmobiel brengt comfort en veiligheid naar een heel ander niveau. Maar waarin onderscheidt deze e-rolstoel voor mindervaliden en ouderen zich van andere scootmobielen met een elektromotor?

Met de IVA Traveler wordt elke rit een comfortabel avontuur

Het eerst dat opvalt aan de IVA Traveler is het stijlvolle design. Deze e-scootmobiel heeft een wheelie bar, LED-verlichting rondom én een uitneembare lithium accu. Je kunt de accu opladen waar jij dat wilt. De armleuningen zijn opklapbaar zodat je makkelijk op- en afstapt.

Ook de 4 stoere 10 inch wielen van deze elektrische rolstoel vallen op. De omni directionele wielen aan de voorzijde hebben een hele kleine draaicirkel. Dat zorgt voor de bewegingsvrijheid én de flexibiliteit die je onderweg of binnenshuis nodig hebt.

Innovatief design met technische snufjes

De IVA Traveler heeft niet voor niets een IF Design Award binnengesleept. Deze prijs heeft de elektrische scootmobiel in ontvangst mogen nemen om zijn innovatieve design. De e-rolstoel kan zichzelf namelijk opvouwen. Dat doe je via de app of handmatig.

Via de applicatie kun je de Traveler ook op afstand besturen. Je kunt de stoel dus naar je toe laten komen in plaats van andersom. Deze scootmobiel bedien je ook nog eens heel makkelijk via de joystick. Heb je moeite met het bewegen van je handen? Maak dan gebruik van voice control. De Traveler is dus niet voor niets dé slimste scootmobiel van dit moment.

De voordelen van deze slimme elektrische scootmobiel

Rijden met de IVA Traveler betekent dat je al snel alleen maar aan de voordelen kunt denken. Logisch, want over de veiligheid en het comfort hoef jij je geen zorgen te maken. Maar waarom zou je de Traveler scootmobiel van IVA zeker in gedachten moeten houden?

  1. Slim en innovatief

De IVA Traveler is de eerste slimme elektrische rolstoel en is daarmee uniek in Nederland. Je kunt namelijk gebruik maken van voice control en de scootmobiel op afstand besturen via de app. Ook inklappen doet de Traveler automatisch. Via de applicatie of op de stoel zelf.

  • Voice control
  • Op afstand bestuurbaar via de app
  • Automatisch inklapbaar
  1. Comfortabel en veilig

De Traveler elektrische rolstoel is ontzettend comfortabel. Zo zijn de armleuningen opklapbaar en ben je door de omni directionele voorwielen altijd super wendbaar. Hoe klein de ruimte ook is. Door de veilige LED-verlichting ben je altijd goed zichtbaar op de weg. Natuurlijk is de scootmobiel ook voorzien van een makkelijk bedienbare claxon.

  • 10 inch omni directionele wielen
  • Opklapbare armleuningen
  • LED-verlichting
  1. Krachtig en onderhoudsvrij

Lekker lang toeren met de IVA Traveler? Ook dat is geen probleem voor deze krachtige elektrische rolstoel. De scootmobiel is namelijk uitgerust met een uitneembare lithium accu van 24V 20Ah. Je hebt dus de beschikking over een actieradius tot 25 kilometer. De machtige borstelloze motor van 2 x 200 watt is zo goed als onderhoudsvrij. Handig dus! Deze e-rolstoel is zo krachtig dat hij een maximaal toegestaan gewicht van 120 kg heeft.

  • Borstelloze motor van 2 x 200 watt
  • Uitneembare lithium accu
  • Actieradius tot 25 kilometer

Zelf ook elektrisch rijden in een IVA Traveler scootmobiel?

Wil je zelf ook ervaren hoe het is om te rijden met de Traveler scootmobiel? Neem dan zeker eens contact op met de IVA dealer bij jou in de buurt. Deze innovatieve en slimme elektrische rolstoel is leverbaar in diverse aansprekende kleuren. Zoals wit, rood en zwart.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    IVA Mobility BV 4 / 5 - 34 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »