Terug

Ontdek de nieuwe IVA E-GO S4

Ontdek de nieuwe IVA E-GO S4

Ontdek vandaag nog de voordelen van elektrisch rijden op de nieuwste IVA E-GO S4

Twijfelt u al een tijdje over een elektrische scooter maar hield de prijs u tegen? Hak dan nu de knoop door, want onze nieuwe IVA E-GO S4 is de beste in zijn klasse! De IVA E-GO S4 is een echte blikvanger op de weg met zijn moderne uitstraling, de elektrische scooter heeft een zeer eigentijds, sportief en hip ontwerp. De scooter is standaard voorzien van een krachtige motor van het merk Bosch waarbij met gemak een maximale snelheid van 45 km/h behaald kan worden (of in de snorbrommer versie 25km). De uitneembare lithium-ion accu maakt een bereik van maximaal 80 kilometer mogelijk. Vanaf 01-11-2019 is de E-GO tevens uit te breiden met een extra accu wat zorgt voor een actieradius van +/-160 km. Deze wendbare e-scooter is ideaal geschikt voor zowel woon-werkverkeer als recreatief gebruik.

Onderhoudsvrije Bosch motor 

Het grote voordeel van elektrisch rijden met de E-GO S4 zit hem in de motor. Omdat hij wordt aangedreven door elektriciteit, is het natuurlijk veel goedkoper rijden dan de brandstofvariant. Ook is de onderhoudsvrije Bosch motor aan zeer geringe slijtage onderhevig. Dit maakt dat de keuze voor een elektrische scooter steeds makkelijker wordt.

Het enige onderhoud wat u nog aan de IVA E-GO S4 zult hebben, is eventueel slijtage aan remmen en banden. Dat scheelt dus enorm in de kosten op langere termijn!

Uitneembare lithium accu

De voordelen van deze accu zijn een grote capaciteit met goede en constante prestaties bij koud weer en hoge belasting. Wanneer je accu halfvol is, levert je scooter nog steeds uitstekende prestaties. IVA heeft speciaal voor de Lithium technologie gekozen omdat deze zeer veilig en duurzaam is

De E-GO S4 heeft met deze zeer krachtige lithium ion accu een actieradius van +/- 80 kilometer. U laadt de accu in ongeveer 5 uur op. De modellen vanaf 01-11-2019 kunnen worden voorzien van een 2e accu.

Extra stevigheid en comfort

In plaats van een standaard achterbrug is de IVA E-GO S4 voorzien van een zeer sterke titanium swing-arm. Deze zorgt voor extra stevigheid en rijcomfort op het wegdek.

Beveiliging

De IVA E-GO S4 is standaard voorzien van een uitgebreid alarmsysteem

Klik hier voor al onze elektrische scooter modellen

Reacties

  • Placeholder

    Thijs

    08 / 11 / 2020

    De accu is uitneembaar, dus thuis opladen is geen probleem!

  • Placeholder

    Robert van Rysseghem

    14 / 10 / 2019

    Kan ik een reserve accu bijbestellen bij de aankoop van een
    iva E-go S4, En wat is de prijs hiervan?

  • Placeholder

    Hofland

    03 / 08 / 2019

    Ik (80 jaar) heb vorige week deze scooter gekocht. Ik mis een instructieboekje enorm. Zeker met al die bedieningsknopjes.
    Kunt U er voor zorgen dat ik middels email of wat dan ook meer te weten kan komen over het berijden van deze scooter?

    Met vriendelijke groet,

    K.Hofland

  • Placeholder

    Guido

    19 / 07 / 2019

    Mailt u me aub de specificaties ook gewicht, opties en prijslijst
    Levertermijn. Extra batterij en hoe deze dan op te laden

    Dank u

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    IVA Mobility BV 4 / 5 - 34 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »