Terug

Bekijk de dichtstbijzijnde dealer bij jou in de buurt!

Bekijk hier onze elektrische scooters (58)

Bent u op zoek naar een elektrische scooter? In onze online e-scooterstore vindt u de populairste elektrische scooters tot 25 en 45 km p/u. Ons brede assortiment biedt goedkope scooters van het beste scooter merk: IVA.

Filters

Bekijk hier onze elektrische scooters

Wat is een e-scooter?

Een e-scooter of e-brommer zijn een verkorte termen voor de elektrische scooter of brommer. Naast de stormloop op elektrische auto’s, is het nu de beurt aan de elektrische (snor)scooters om Nederland te veroveren. De populaire e-scooter Nederland dealers zijn dan ook al enige tijd bekend met dit “nieuwe” fenomeen. De nieuwe e-scooters bieden veel verschillende voordelen. Vind alle informatie hier!

Elektrische scooter of benzine?

Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen een traditionele en een scooter op elektriciteit. Consumenten maken zich in eerste voornamelijk zorgen om:

  • De elektrische scooter prijs
  • Het elektrische scooter bereik/ scooter actieradius
  • Het elektrische scooter opladen
  • De elektrische scooter snelheid

Veel aannames zijn gemakkelijk te ontkrachten. Zo vind je in onze online scooter winkel namelijk elektrische scooters met de grootste actieradius zoals bijvoorbeeld de elektrische scooter 3000w. De gemiddeld e-scooter actieradius is gemiddeld zo’n 80 kilometer, maar deze is gemakkelijk te verdubbelen door een extra accu voor elektrische scooters te plaatsen. Voor het opladen van een e-scooter heb je alleen een oplaadkabel nodig voor thuis. Deze stopt u bij thuiskomst gemakkelijk in het stopcontact. Daarnaast kunt u ook een losse e-scooter adapterkabel kopen. Dan kunt u ook onderweg uw elektrische scooter opladen bij openbare laadpalen.

De elektrische scooter snelheid is hetzelfde als dat van de traditionele scooters op benzine. Zo zijn er modellen e-scooters tot 45 km per uur en is ook de elektrische scooter met blauw kenteken een populaire snorscooter. De elektrische scooter kosten is in de aanschaf wellicht iets duurder dan vergelijkbare

Wat kost een e-scooter?

Helaas is het niet per definitie waar dat een nieuwe elektrische scooter goedkoop is. Zoals bij eigenlijk elke aankoop is een nieuwe scooter kopen in eerste instantie een grotere investering dan het aanschaffen van een gebruikte scooter. Echter kan het financiële verschil op termijn toch interessanter worden, door het geringe scooter onderhoud en/of scooter reparaties van een nieuw gekocht model. Daarnaast betaald een e-scooter of brommer kopen zich uiteindelijk nogmaals dubbel en dwars terug, doordat de kosten van het gebruik ervan lager zijn dan die van een scooter op benzine. 

Nieuwe elektrische scooter voordelen

De elektrische scooter (fiscale) voordelen kunnen om (onder andere) de bovenstaande redenen voor veel consumenten interessant kunnen zijn. Dit in combinatie met de milieu gerelateerde strenger wordende wet- en regelgeving, maakt een e-scooter kopen interessanter dan ooit! Ook kan een aankoop van een elektrische scooter (zakelijke) voordelen hebben. Zo mogen ondernemers onder andere 13,5% van de helft van de e-scooter aanschafwaarde extra aftrekken van de winst. Dit is slechts een van de vele elektrische scooter belastingvoordelen. Een nieuwe e-scooter is dus interessant voor veel verschillende doelgroepen!

Om de precieze verschillen naast elkaar te leggen kunt u op Ivamobility.com de elektrische scooters vergelijken met elkaar of vergelijkbare andere IVA-scooter varianten en ook de e-scooter review raadplegen. Zo bent u te allen tijde verzekerd van alle informatie om een zo goed mogelijke keuze te maken met een beetje hulp van IVA mobility! Vervolgens kunt u de gewenste scooter nieuw kopen bij uw lokale scooterzaak.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    IVA Mobility BV 4 / 5 - 34 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »