Terug

Bekijk de dichtstbijzijnde dealer bij jou in de buurt!

Contact met IVA Mobility

Veelgestelde vragen


1. Garantie

1.1 Hoelang geldt de garantie?

Bekijk de algemene voorwaarden voor een uitleg wat er allemaal onder de garantie valt. Ook kunt u terecht bij een van onze dealers voor al uw vragen over de garantie op een IVA scooter.

1.2 Ik heb een probleem met mijn pas gekochte IVA, wat moet ik doen?

De IVA dealer is de technisch onderlegde vakman waar je met al je vragen of problemen terecht kunt. Komt de IVA dealer er niet uit, dan kan hij contact met ons opnemen. 

1.3 Heb ik garantie op een tweedehands scooter?

Dat is afhankelijk van de aankoopvoorwaarden van de dealer. Vraag dit na bij de dealer waar u de aankoop heeft gedaan, of kijk op de aankoopfactuur.

1.4 Ik kom er niet uit met mijn IVA dealer over garantie. Wat kan ik doen?

De eerste beoordeling wordt door de IVA dealer gedaan. Bij vragen kan hij bij onze technici terecht. In geval van twijfel of discussie kan het betreffende onderdeel door de IVA dealer opgestuurd worden naar de service- en garantieafdeling van IVA Mobility ter beoordeling. In geval van garantie/coulance wordt het onderdeel aan de IVA dealer vergoed. Buiten de IVA dealer om worden er geen vergoedingen gedaan.

1.5 Mijn IVA dealer bestaat niet meer, wat nu?

De fabrieksgarantie kan door andere IVA dealers in behandeling worden genomen. Gratis onderhoud- en servicebeurten zijn niet overdraagbaar.

2. Aankoop

2.1 Waar vind ik een IVA dealer bij mij in de buurt?

Voor een overzicht van onze IVA dealers kunt u hier kijken.

2.2 De IVA dealer heeft niet alle modellen in de winkel, waar kan ik ze allemaal bekijken?

De complete IVA collectie kun je op deze website bekijken. We voegen regelmatig nieuwe artikelen toe aan ons assortiment.

2.3 Is de IVA (web)winkel waar ik wil kopen een erkende dealer?

Erkende IVA dealers kun je vinden op dealer overzicht pagina. Betreft het een webwinkel, informeer dan bij ons of hij een erkende IVA dealer is. Dit mede met het oog op service- en garantieverlening.

2.4 Kan ik een scooter, onderdeel of accessoires rechtstreeks bij de IVA fabriek bestellen?

IVA Mobility levert haar producten uitsluitend via de IVA aangesloten dealers. Deze kunt u hier vinden.

2.5 Hoe kan er prijsverschil zijn tussen verschillende dealers?

Een dealer is een zelfstandig handelaar en bepaalt zelf zijn prijzen. IVA geeft uitsluitend consumentadviesprijzen af, deze kunt u hier vinden. Vaak is dit ook gekoppeld aan de service die dealers bieden, zoals bijvoorbeeld advies op maat, het verstrekken van een of meerdere servicebeurten bij de aankoop van de scooter en het netjes en op maat, rijklaar, afmonteren van de scooter.

2.6 Wat is de gemiddelde levertijd ?

Dit is afhankelijk van het gekozen model en kleurwens. Je IVA dealer kan je hierover informeren.

2.7 Hoe kan het dat mijn IVA later geleverd wordt dan gepland?

IVA gaat uit van een bepaalde planning. Door onvoorziene omstandigheden zoals bijvoorbeeld verlate aanlevering van onderdelen of een technische storing komt het voor dat de planning aangepast moet worden.

3. Retourneren

3.1 Kan ik een artikel retourneren?

Voor het retourneren van scooters kunt u contact opnemen met de dealer waar u de scooter hebt gekocht. De dealer zal uw retouraanvraag in behandeling nemen. 

3.2 Hoe lang duurt het verwerken van mijn retour?

Het afhandelen van een geretourneerd artikel duurt over het algemeen hooguit vijf werkdagen. Als het erg druk is, kan het langer duren.

3.3 Moet ik de retour kosten zelf betalen?

Het retour sturen is voor rekening van de klant, als u een artikel wilt ruilen dan sturen we het nieuwe artikel gratis op. U betaald dan alleen de eventuele meerprijs.

4. Aftersales

4.1 Mijn IVA E-GO gaat niet meer in p-stand, hoe kan ik dit oplossen?

U kunt het volgende doen om dit te verhelpen. 

P knop ingedrukt houden, linker rem inknijpen en vervolgens contact aan en uit. Dan gaat het dashboard twee keer knipperen en zal de p-stand weer werken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    IVA Mobility BV 4 / 5 - 34 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »