Terug

Bekijk de dichtstbijzijnde dealer bij jou in de buurt!

Aanmelden als dealer

Dealer worden?

Bent u ondernemer in de mobiliteitsbranche en ziet u het zitten om met ons samen te werken? Wanneer u dealer wordt kunt u onze producten rechtstreeks bij ons bestellen met een aantrekkelijke marge. U kunt als dealer gebruik maken van onze kennis en ervaring van de markt. 

We hebben een uitgebreide technische ondersteuning. Zo kunnen we u dagelijks via onze technische dienst voorzien van de juiste informatie en kunt u gebruikmaken van de nodige documentatie.

Marketing ondersteuning

Wilt u een advertentie plaatsen, een mailing versturen of zomaar een actie houden. IVA Mobility zal u hierbij graag de gewenste ondersteuning geven. Wij hebben veel ervaring met online marketing en willen onze dealers hier graag in ondersteunen. Neem hiervoor contact op met je accountmanager.

Vermelding op onze website

Als dealer krijgt u een vermelding op onze website. Met behulp van het postcode zoekprogramma kunnen de klanten u makkelijk vinden en zullen ze snel uw website gaan bezoeken.

Interesse om dealer te worden van de IVA producten? Maak een account aan op onze website en een van onze medewerkers neemt spoedig contact op met u.

Voorwaarden om dealer te worden

  • U beschikt over een werkplaats en/of servicebus waarmee service kan worden verleend.
  • U beschikt over een showroom en/of webshop waar voertuigen worden verkocht.
  • U heeft een registratie bij de kamer van koophandel.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    IVA Mobility BV 4 / 5 - 34 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »