Terug

Ontdek de grote voordelen van het paradepaardje bij IVA, de nieuwe NCE

Ontdek de grote voordelen van het paradepaardje bij IVA, de nieuwe NCE

Alle voordelen van de nieuwe IVA NCE elektrische scooter op een rij

Zie jij jezelf al rondrijden op nieuwe IVA NCE? Vast wel. Deze elektrische scooter overlaadt je namelijk met voordelen en praktische specs. Natuurlijk wil het oog ook wat. De IVA NCE e-scooter is leverbaar in heel veel kleuren én heeft een stijlvol strak design.

IVA NCE: de voordelen en specificaties op een rij

Het design van deze elektrische scooter is stijlvol, maar tegelijkertijd ook stoer en krachtig. De IVA NCE is voorzien van dynamische LED verlichting en een helder display van maar liefst 7 inch. Je hoeft maar één blik op het scherm te werpen om alle belangrijke informatie te kunnen zien. En als je het scherm toch niet mooi vind, dan pas je het eenvoudig aan door te switchen naar een ander ontwerp van de digitale cockpit. Ook over de opbergruimte hoef jij je geen zorgen te maken. De buddybak is namelijk ruim genoeg!

De ruimte onder de buddyseat is groot genoeg voor een helm, slot en andere accessoires. Het leuke is, in deze bak neem je tevens moeiteloos een 2e accu met je mee. Handig!

Je hebt nog nooit zo ontspannen gereden dankzij het grote comfortabele zadel en zijn fantastische wendbaarheid. De 14 inch wielen zorgen niet alleen voor veel grip, maar ook voor een uiterst comfortabele wegligging.

Pluspunten van de IVA NCE

  • Ruime buddybak met ruimte voor 2e accu en helm
  • 7 inch LED display (met verschillende instelbare interfaces)
  • Dynamische LED verlichting
  • 14 inch wielen (voor het beste rijcomfort)
  • Voetsteunen voor de passagier
  • App functie met GPS

De IVA NCE is dus ook voorzien van een applicatie. Deze kun je installeren op jouw smartphone. In de app lees je allerlei praktische informatie af. Zoals de resterende batterijlading en de actieradius, maar ook de kilometerstand van de scooter en in het verleden gereden routes. Daarnaast kun je in de app ook gebruik maken van geofencing en kun je de smartlock van de scooter en zadel bedienen en beheren.

De IVA NCE heeft nog meer voordelen. Je kunt namelijk gebruik maken van 2 accu’s. Daarmee kun je de actieradius van deze elektrische scooter verdubbelen van 80 naar 160 kilometer. De e-scooter is voorzien van een zeer krachtige borstelloze motor van 3900 watt en dat heeft grote voordelen. Zeker als het aankomt op snelheid en optrekken, deze scooter brengt je van 0-45 in 4 seconden. Met de IVA NCE ben jij dus gegarandeerd het eerste weg bij het stoplicht. De krachtige Lithium-Ion accu van LG (ook gebruikt door onder andere Audi, Tesla, BMW en Volvo) zorgt er ook nog eens voor dat je genoeg power hebt om gemakkelijk op de plaats van bestemming te komen.

Nog meer pluspunten van de IVA NCE:

  • Actieradius van 160 km (snor) tot 200 km (brom) volgens WMTC methode.
  • Maximaal toegestaan gewicht van 255 kg
  • Zeer snelle en krachtige motor van 3900 watt
  • Lithium-Ion accu van het merk LG 72V 34Ah of 72v 68ah totaal 4,9KW

Naast de bovenstaande specificaties en voordelen, is de IVA NCE elektrische scooter leverbaar in ontzettend veel trendy kleuren in een glanzende of matte finish. Je kiest dus altijd de scooter die past bij jouw stijl.

Actieradius vergelijken: IVA NCE en Segway E125S

De IVA NCE elektrische scooter wordt standaard geleverd met 1 accu. Daarmee profiteer je van een actieradius tot wel 80 kilometer. Je kunt dus eindeloos toeren met jouw scooter. Wil je liever langere ritten kunnen maken? Dan kun je ook kiezen voor een 2e accu. De actieradius van jouw IVA NCE kun je dan verdubbelen van 80 naar 160 kilometer!

De Segway E125S elektrische scooter (het topmodel van Segway) heeft een standaard actieradius dat een stuk lager ligt. Dat heeft mede te maken met het voltage van de accu. Waar de IVA NCE een accu heeft van 72 volt, heeft de Segway een 48 volt accu. Dit zorgt ervoor dat de IVA NCE met één enkele accu al ongeveer het bereik heeft van de Segway E125S die uitgevoerd is met een dubbele accu. Daarnaast zorgt een hoger voltage automatisch voor meer power en trekkracht naar de zeer sterke 3900 watt motor. 

 

Welke IVA NCE kies jij?

De IVA NCE e-scooter is leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen. Je kunt namelijk kiezen voor een snorscooter, bromscooter of een motorscooter. Elektrische snorscooters hebben een maximumsnelheid van 25 km/h. Waar er vorig jaar nog géén helmplicht bestond voor snorscooters, zo is dat nu wel het geval. Een helm dragen is vanaf 1 januari verplicht. Je moet dus ook een goedgekeurde helm dragen als je kiest voor de 25 km/h snor uitvoering.

De IVA NCE elektrische scooter is ook leverbaar in een 45 km/h en 90km/h uitvoering. Als vanzelfsprekend geldt er ook voor deze brom of motorscooters een helmplicht. Twijfel je tussen een snor, brom of motorscooter? Stem je keuze dan af op hoe je de scooter het meest gaat gebruiken. Als je bijvoorbeeld vaak lange afstanden moet afleggen, is een brom of motorscooter misschien een betere keuze. Wij denken in ieder geval dat de NCE in alle gevallen de beste keuze is!

Reacties

  • Placeholder

    Tom van der Ham

    26 / 03 / 2023

    Beste IVA

    Ik zag wel verschillende NCE van 2200 watt en 3900 watt en 6600 watt. Ik weet niet of het zo echt is. Ik wou S5-8 nemen maar zag gisteren wow mooie NCE en wil ik meer van weten iver NCE en kan proefrit maken? Ik woon in zoetermeer. Er zijn 3 IVA dealers in de buurt.

    Hoor ik het graag van uw reactie aan.

    Voorbaat dank.

    Met vriendelijk groeten. Tom van der Ham

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    IVA Mobility BV 4 / 5 - 34 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »