Terug

Dure benzine stuwt verkoop E-scooters naar grote hoogte

Dure benzine stuwt verkoop E-scooters naar grote hoogte

Dit jaar worden er voor het eerst meer elektrische scooters verkocht dan scooters met een benzinemotor. De belangrijkste reden hiervoor is de torenhoge benzineprijs. Het kopen van een IVA E-scooter is in tal van opzichten een prima investering.

Tanken uit het stopcontact
Ruim 1,5 miljoen Nederlanders hebben hun huis al voorzien van zonnepanelen. Dat geldt tevens voor veel bedrijfspanden, scholen en overheidsgebouwen. Gratis of hele voordelige groene stroom is dus op steeds meer plaatsen beschikbaar. Dat maakt het opladen van de accu van elektrisch aangedreven voertuigen extra aantrekkelijk. Bij intensief gebruik voor bijvoorbeeld de ritten naar school of woon-werkverkeer, bespaart u met een elektrische scooter elke week zo maar 20 tot 30 euro aan benzine. 

E-scooter is minder onderhoudsgevoelig
Naast een forse besparing op de brandstof, is ook de post ‘service en onderhoud’ bij een E-scooter heel aantrekkelijk. Een verbrandingsmotor heeft in de praktijk namelijk veel meer te lijden dan een elektromotor. Olie verversen, filters vervangen, motorrevisie en de uitlaat vervangen: het behoort met een E-scooter  allemaal tot het verleden. Koopt u een IVA E-scooter dan beperkt zich het onderhoud tot bijvoorbeeld de banden, remmen, verlichting en de accu. Met uitzondering van de lithium accu heeft u deze onderhoudskosten echter ook bij een scooter op benzine. Naar verhouding zijn dus ook de onderhoudskosten voor een elektrische scooter bijzonder gunstig.

Stil, schoon, zuinig en comfortabel vervoer
Aangezien de aanschafprijzen van de diverse IVA-modellen E-scooters vrijwel gelijk liggen met die van de gemiddelde benzinescooter, is ook dat gezien alle voordelen een extra reden om elektrisch te gaan rijden. Zeker nu er zoveel te doen is over het terugdringen van de uitstoot van stikstof en Co2. De emissie van een E-scooter is ter vergelijking met een scooter met benzinemotor vrijwel te verwaarlozen. En last but not least maakt een E-scooter ook bijna geen geluid. Stil, schoon, voordelig en uiterst comfortabel vervoer, wie wil dat nu niet?

Uw E-scooter staat bij de IVA Mobility-dealer al u op u te wachten
Zoekt u voor school, werk of vrijetijd een uiterst betrouwbare snorscooter of 45km scooter met elektrische aandrijving? Kijk rond in het assortiment van IVA Mobility of neem contact op met één van onze ruim 200 dealers.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    IVA Mobility BV 4 / 5 - 34 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »