Terug

Bekijk de dichtstbijzijnde dealer bij jou in de buurt!

IVA E-GO S4: Winnaar van de ANWB e-scootertest 2022

IVA E-GO S4: Winnaar van de ANWB e-scootertest 2022

In de maart-editie van het ledenblad Kampioen maakte de ANWB de uitslag van de E-scootertest 2022 bekend. Uit deze jaarlijkse test kwam de IVA E-GO S4, één van de topmodellen van IVA Mobility, met een 8 als glorieuze winnaar uit de bus. Daar zijn wij samen met onze ruim 200 dealers natuurlijk bijzonder trots

Het testpanel benoemt in haar eindrapport een aantal punten waarin de IVA E-GO S4 zich opvallend onderscheidde van de andere elektrische scooters die uitvoerig werden getest.

 • Snelste acceleratie
 • Grootste actieradius
 • Meeste comfort en bedieningsgemak
 • Optimale passieve en actieve veiligheid
 • Veel ruimte voor bagage en duopassagier

Snelste acceleratie
Waar de meeste E-scooters uit de test er tussen de 5 en 10 seconden over doen om vanuit stilstand een snelheid van 20 kilometer per uur te bereiken, daar is die snelheid op een IVA E-GO S4 al na 3 seconden bereikt.

Grootste actieradius
Ook qua actieradius steekt de IVA E-GO S4 er in de ANWB E-scootertest 2022 met kop en schouders bovenuit. Waar de andere testmodellen na amper 50 kilometer echt hoognodig aan de acculader moeten, tikte onze testwinnaar met gemak een afstand van ruim boven de 70 kilometer aan. Daarbij komt dat de IVA E-GO S4 als enige in zijn prijsklasse de mogelijkheid biedt om een extra accu mee te nemen. Daarmee wordt de actieradius verdubbeld tot circa 150 kilometer. Dit aspect werd door het testpanel als een enorm voordeel gezien.

Meeste comfort en bedieningsgemak
Ronduit lovend was het ANWB testpanel over het comfort van de IVA-GO S4. De zithouding, het zitcomfort, de stille en krachtige aandrijving, het overzichtelijke en helder verlichte display op het stuur en de zeer gebruiksvriendelijke bediening en soepele werking van de remmen en schakelaars, worden in de testuitslag als zeer goed gekenmerkt.

Optimale actieve en passieve veiligheid
Het testpanel van de ANWB spreekt zijn verbazing uit over het onderling verschil in afwerking van de geteste elektrische scooters, terwijl er in de aanschafprijs slechts 200 euro verschil zit tussen de goedkoopste en de duurste testmodellen. In het testrapport scoorde de winnende IVA E-GO S4 ook op dit onderdeel meer dan voortreffelijk. Waar anderen het bijvoorbeeld met een simpel slot moeten doen, is de IVA E-GO S4 standaard voorzien van een oerdegelijk en veilig scooterslot, waar zelfs de meest gelouterde scooterdief van gaat lopen. Ook de moderne, heldere ledverlichting draagt volgens de testuitslag in hoge mate bij aan de veiligheid voor de bestuurder en medeweggebruikers.

Veel ruimte voor bagage en duopassagier
Naast de hierboven genoemde pluspunten telde voor de uiteindelijke winst van de ANWB E-scootertest 2022 nog een aantal zaken mee. Zo werd de IVA E-GO S4 geprezen om de zeer stille en krachtige Bosch elektromotor. Tevens werd in het juryrapport hoog opgegeven over het surplus aan opbergruimte voor bagage en het feit dat je op de IVA E-GO S4 gemakkelijk een passagier achterop mee kunt nemen. Iets waarin de meeste andere elektrische scooters in de test tekort schoten.

Maak snel een proefrit op de IVA E-GO S4
Bent u op zoek naar een betaalbare elektrische scooter die op alle fronten uitblinkt? Dan is de IVA E-GO S4 of één van de andere modellen uit deze serie echt een aanrader. Lees om uzelf te overtuigen hier de complete uitslag van de ANWB E-scootertest 2022 of maak via één van de IVA Mobility-dealers bij u in de buurt een proefrit op ons winnende model!

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  IVA Mobility BV 4 / 5 - 34 Reviews @ Trustpilot
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »