Terug

Maak Kennis met de IVA Citycar A05: Het Nieuwe Gezicht van Stedelijke Mobiliteit

 Maak Kennis met de IVA Citycar A05: Het Nieuwe Gezicht van Stedelijke Mobiliteit

IVA Mobility zet een revolutionaire stap vooruit met de introductie van de IVA Citycar A05, de nieuwe norm voor stedelijke mobiliteit. Met een compromisloze combinatie van luxe en praktische eigenschappen, staat de A05 klaar om de stad te veroveren.

Exclusief Comfort in een Compact Pakket

Stap binnen in een wereld van comfort met de A05's standaard lederen stoelen, die een rit door de stad veranderen in een eersteklas ervaring. Het hart van het dashboard wordt gevormd door een Android-systeem met Bluetooth, waardoor navigatie en entertainment naadloos geïntegreerd zijn in uw dagelijkse rijbeleving.

Klaar voor Elk Weertype

Of het nu een hete zomerdag is of een ijzige winterochtend, de verwarming en de optionele airco van de A05 zorgen dat je altijd in controle bent over het binnenklimaat van je auto. Elektrische ramen en een breed scala aan verlichtingsopties, inclusief ledverlichting, zorgen voor gemak en zichtbaarheid bij alle weersomstandigheden.

Technische Innovatie voor Efficiënte Rijprestaties

De IVA Citycar A05 is uitgerust met een hoogwaardige lithiumaccu van 72V / 100AH, die belooft dat je binnen 7 uur weer volledig opgeladen bent. De Canbus datasysteem zorgt voor een soepele communicatie tussen de elektronische systemen van de auto, terwijl de remschijven rondom voor veiligheid zorgen bij elke stop.

Robuuste Constructie en Design

In tegenstelling tot veel andere compacte auto's, heeft de A05 een volledig metalen carrosserie, die een robuustere bescherming biedt dan de conventionele buizenframes. Dit, gecombineerd met de 13-inch lichtmetalen velgen en een 3-punts veiligheidsgordel, maakt van de A05 een veilige keuze voor de moderne stadsbewoner.

Compacte Afmetingen, Maximale Efficiëntie

Met een lengte van 2600 mm, een breedte van 1398 mm en een hoogte van 1636 mm is de A05 perfect afgestemd op de beperkte ruimte van stedelijke wegen. Deze afmetingen benadrukken de missie van IVA Mobility om een efficiënt, maar toch ruimtelijk bewust voertuig te leveren.

Klaar om de Weg op te Gaan

Met de IVA Citycar A05 luidt IVA Mobility een nieuw tijdperk in van stedelijk rijden — een tijdperk waarin luxe, efficiëntie en duurzaamheid hand in hand gaan. Voor wie op zoek is naar een stijlvolle, milieuvriendelijke en technologisch geavanceerde stadsauto, is de A05 de perfecte keuze.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    IVA Mobility BV 4 / 5 - 34 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »