Terug

Bekijk de dichtstbijzijnde dealer bij jou in de buurt!

IVA Mobility is al jarenlang de vaste leverancier voor de Gemeente Rotterdam

  • 15 / 01 / 2024 0
IVA Mobility is al jarenlang de vaste leverancier voor de Gemeente Rotterdam

In de bruisende stad Rotterdam, waar de dynamiek van de moderne stedelijke levensstijl hand in hand gaat met duurzaamheid en efficiëntie, speelt IVA al jarenlang een essentiële rol als trotse leverancier van scooters voor de gemeente. Met een focus op hoogwaardige producten, innovatie en milieubewustzijn heeft IVA een blijvende indruk achtergelaten op het mobiliteitslandschap van Rotterdam.

Duurzaamheid in Beweging

IVA heeft zich gevestigd als een toonaangevende naam in de scooterindustrie, niet alleen vanwege de betrouwbare prestaties van hun voertuigen, maar ook vanwege hun inzet voor duurzaamheid. De gemeente Rotterdam heeft herhaaldelijk haar waardering uitgesproken voor het streven van IVA naar milieuvriendelijke mobiliteitsoplossingen. De scooters van IVA zijn uitgerust met energiezuinige motoren en voldoen aan de strenge milieunormen, wat bijdraagt aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van de stad.

Efficiëntie en Betrouwbaarheid

IVA begrijpt de behoeften van een snel evoluerende stad als Rotterdam en heeft haar scooters ontworpen met het oog op efficiëntie en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om de dagelijkse patrouilles van gemeentewerkers, postbezorging of andere stadsdiensten, de scooters van IVA hebben bewezen een waardevolle aanvulling te zijn op de vloot van de gemeente. De robuuste constructie en geavanceerde technologie zorgen voor een vlotte rit en verminderen de onderhoudskosten, wat op zijn beurt gunstig is voor het budget van de gemeente.

Innovatie als Drijvende Kracht

De samenwerking tussen IVA en de gemeente Rotterdam heeft niet alleen betrekking op het leveren van voertuigen, maar ook op het bevorderen van innovatie in mobiliteitsoplossingen. IVA heeft voortdurend geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling om scooters te produceren die voldoen aan de steeds veranderende behoeften van een moderne stad. De integratie van slimme technologieën, zoals connectiviteitsopties en efficiënte energieopslag, heeft bijgedragen aan een geoptimaliseerde stadservaring voor zowel de bestuurders als de gemeente.

Deze samenwerking is een belangrijke mijlpaal voor IVA Mobility. Het bevestigt onze positie als leverancier van hoogwaardige, duurzame en betrouwbare elektrische scooters. We blijven ons inzetten om onze klanten te voorzien van innovatieve oplossingen die bijdragen aan een betere wereld. Onze nieuwste modellen zijn geschikt voor zakelijke gebruikers, maar ook voor particulieren die op zoek zijn naar een duurzaam alternatief voor het dagelijkse woon-werkverkeer of recreatief gebruik. Onze e-scooters hebben een bereik van maximaal 80 kilometer per laadbeurt, afhankelijk van het model en de rijstijl.

Naast elektrische scooters bieden wij ook andere duurzame mobiliteitsoplossingen aan zoals scootmobielen, driewielers, brommobielen en e-steps. Zo dragen we bij aan een schoner milieu en stimuleren we mensen om bewuster om te gaan met mobiliteit.

Wij danken de gemeente Rotterdam voor het vertrouwen in ons merk. 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    IVA Mobility BV 4 / 5 - 34 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »