Terug

Bekijk de dichtstbijzijnde dealer bij jou in de buurt!

Assortiment IVA Mobility

Assortiment IVA Mobility

Een scooter is, zoals we allemaal weten, natuurlijk een motorisch vervoersmiddel op twee wielen, zoals een auto dat is op vier wielen en een dak heeft. In deze blog gaan we daar wat dieper op in met een kleine introductie van alle scootervarianten.

IVA Sublime

De IVA Sublime is een moderne en tijdloze stadsscooter die uitstekend geschikt is voor het dagelijkse gebruik. Dankzij het fraaie uiterlijk (kijk die met wit afgewerkte wielen eens), de ruimte onder het buddyseat, handschoenenkastje aan de voorkant en mogelijkheid om de smartphone (of andere elektrische toestellen) op te laden via USB is de scooter erg populair. Zoals de naam al zegt; deze scooter is subliem.

IVA GTE

De IVA GTE is, zoals de naam al doet vermoeden, de sportiefste scooter van allemaal. De scooter steelt vooral de show met het sportieve en stoere uiterlijk, maar bevestigt de naam ook met een hele stabiele wegligging door een combinatie van een lage zithoogte (dus erg wendbaar), 12’’ wielen en het lage gewicht van de scooter. Samengevat is dit een uitstekende stadsscooter voor de sportieve rijder.

IVA E-GO S5

De IVA E-GO S5 is de eerste betaalbare elektrische scooter van dit kaliber. De E-GO S5 is standaard voorzien van een 3000 watt Bosch motor in combinatie met een Samsung accu. De zeer krachtige Bosch motor wordt tevens gebruikt in motorscooters die met gemak de snelheid van 80km kunnen halen. Dankzij deze krachtige motor is de acceleratie van deze elektrische scooter super snel. Dankzij het hoge afwerkingsniveau en de betrouwbaarheid van de gebruikte onderdelen is dit een scooter uit het topsegment.


Bekijk ons uitgebreide assortiment snel hier

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    IVA Mobility BV 4 / 5 - 34 Reviews @ Trustpilot