Terug

Bekijk de dichtstbijzijnde dealer bij jou in de buurt!

IVA Mobility biedt handige oplossingen voor bedrijven

IVA Mobility biedt handige oplossingen voor bedrijven

Al ruim 15 jaar richten wij ons met het merk IVA op de markt voor elektrisch aangedreven voertuigen met een snelheid tot 45 km per uur. De prima prijs-kwaliteitverhouding blijkt wel uit het feit dat IVA als winnaar van de ANWB grote scootertest 2022 uit de bus kwam. Veel bedrijven maken voor intern en extern vervoer al gebruik van onze stille, sterke, veilige en duurzame IVA E-GO scooters. Heeft u er wel eens bij stilgestaan wat uw bedrijf met de handige oplossingen van IVA Mobility zou kunnen besparen?

IVA Mobility houdt bedrijven in beweging
Bij vervoersoplossingen voor ondernemers wordt meestal vooral gekeken naar het faciliteren van het woon-werkverkeer. Bij het vastleggen van arbeidsvoorwaarden wordt het haast vanzelfsprekend gevonden om het te hebben over een (lease)auto van de zaak of het uitbetalen van de fiscaal toegestane km-vergoeding. Los van het feit dat onze elektrische scooters ook in dat opzicht een prima en financieel en fiscaal aantrekkelijke optie zijn, is het naar ons idee voor met name grotere bedrijven zeker zo interessant om ook naar het intern vervoer te kijken. In bijvoorbeeld grote distributiecentra, petrochemische bedrijven, uitgestrekte fabrieksterreinen, kazernes, luchthavens etc. moeten dag in dag uit en vaak ook nog 24/7 enorme afstanden worden afgelegd. Dat kost dergelijke organisaties jaarlijks onnoemelijk veel tijd en dus geld. IVA Mobility biedt pasklare oplossingen om het in- en extern vervoer voor bedrijven en instellingen zo kostenefficiënt mogelijk te regelen.  

Ondernemers ontdekken E-scooters en steps
Heeft u er wel eens bij stilgestaan wat de voordelen zijn als u voor uw organisatie een aantal IVA E-GO scooters aanschaft? Deze paradepaardjes uit ons assortiment elektrische scooters zijn ideaal voor zowel het woon-werkverkeer als voor het intern gebruik. Om grotere afstanden binnen bedrijfshallen of op uitgestrekte terreinen te overbruggen zijn ook onze elektrische steps uit de IVA X-serie uitermate geschikt. Ze zijn schoon, stil en veilig. Bovendien zijn de scooters en steps van ons eigen topmerk  scherp geprijsd. Voor service, onderhoud. reparatie en garantie kunt u altijd bij één van onze ruim 200 dealers in de Benelux terecht. Niet onbelangrijk: voor het opladen van de accu van onze elektrische scooters en steps heeft u aan een gewoon stopcontact al genoeg. 

Informeer wat IVA Mobility voor uw organisatie kan betekenen
Uit bovenstaande wordt wel duidelijk dat het zakelijk gebruik van onze IVA scooters veel verder gaat dan alleen maaltijdbezorgers, pakketservice en postbezorgers. Dus zoekt u als bedrijfsvoerder of HR-manager een passende en kostenbesparende oplossing voor het in- en extern vervoer voor uw medewerkers? Neem dan contact met ons of één van onze dealers bij u in de buurt op.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    IVA Mobility BV 4 / 5 - 34 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »