Terug

Bekijk de dichtstbijzijnde dealer bij jou in de buurt!

Het vernieuwde GY11 motorblok

Het vernieuwde GY11 motorblok

Binnen ons ruime assortiment aan IVA scooter vindt u diverse stijlvolle, sportieve en/of moderne scooters. Kortom: de scooters zien er altijd goed uit. Maar hoe mooi een scooter er ook uit kan zien, een scooter koop je ten eerste natuurlijk om van A naar B mee te kunnen rijden en laat onze IVA scooters nou nét voorzien zijn van het nieuwste GY11 motorblok, wat diverse voordelen biedt.

Dit nieuwe GY11 motorblok is doorontwikkeld op het bekende GY6 motorblok en dat bekent logischerwijs dat er enkele zaken zijn aangepakt en verbeterd, die we hieronder zullen toelichten.

Het nieuwe GY11 motorblok is o.a. voorzien van:

- Een vernieuwd (elektrisch) startsysteem wat minder geluid produceert gedurende het starten en bovendien gaat dit systeem qua levensduur langer mee dan zijn voorganger.

- Een vernieuwde luchtvin, wat de motor beter koelt en ervoor zorgt dat de bougie 5 graden koeler is dan in het oude GY6 motorblok, wat het motorblok natuurlijk ten goede komt.

- Een extra oliefilter, waardoor – zoals de naam al suggereert – olie een extra keer wordt gefilterd. Op deze manier blijven de andere onderdelen (o.a. krukas en zuiger) binnen het motorblok schoner en gaat de GY11 dus langer mee.

- Een nieuw kickstartsysteem wat de scooter makkelijker aantrapt en zodoende niet blijft hangen.

- Een zwaardere krukasmet grotere lagers, wat zorgt voor een betere stabiliteit tijdens het rijden en minder geluid uit de motor. En daarnaast loopt de motor er ook rustiger door.

En niet alleen de verlengde levensduur van het motorblok is goed voor de portemonnee, want uit diverse tests blijkt dat het benzine- en olieverbruik bij de GY11 minder is dan bij zijn voorganger. Het GY11 motorblok is dus grondig onderzocht en op positieve wijze doorontwikkeld.

Dus kortom: een lager brandstofverbruik, meer vermogen, een beter startende motor, een beter rijcomfort en voldoet natuurlijk aan de EURO-4 norm. Het motorblok in combinatie met het uiterlijk van onze IVA scooters is dus de perfecte match! Wat wil je nog meer?

Reacties

 • Placeholder

  Joris

  11 / 07 / 2022

  Wat een heerlijk motorblok. Net als alle andere Chinese modellen. Heerlijk. Delicious.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  IVA Mobility BV 4 / 5 - 34 Reviews @ Trustpilot
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »