Terug

De modellen van IVA zijn erg populair onder verhuurders van e-scooters!

De modellen van IVA zijn erg populair onder verhuurders van e-scooters!

Naast een grote populariteit onder particulieren, zien we bij IVA steeds meer zakelijke gebruikers. Daar zijn we trots op. Zo hebben we pas een zeer tevreden bericht ontvangen van onze klant Jasper Fietsen in Nijmegen. Zij verhuren de IVA scooters met veel succes. Waarom zijn juist IVA scooters zo geschikt om te verhuren en om mee te bezorgen? We zetten de voordelen voor je op een rij.

Uitstekende actieradius, betrouwbare motor

Een sterk punt van IVA scooters is de uitstekende actieradius. Met een volle accu kun je tot 80 kilometer afleggen. Deze actieradius geldt voor de meeste modellen, waardoor jouw klant is verzekerd van een lange rit. Daarbij is de koolborstelloze motor van het merk Bosch van hoge kwaliteit en erg betrouwbaar. Dit type motor slijt nauwelijks en vraagt geen onderhoud. Als je scooters verhuurt of een bezorgdienst aanbiedt, is dit een groot voordeel. Bovendien veroorzaakt dit type motor geen geluidsoverlast.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Een andere eigenschap die IVA scooters zo aantrekkelijk maakt voor verhuur, is de prijs-kwaliteit verhouding. Wat betreft comfort en veiligheid kunnen IVA scooters zich meten met de e-scooters uit het hoge segment. In tegenstelling tot merken zoals Vespa, blijft IVA daarbij wél betaalbaar. De kwaliteit zie je terug in bijvoorbeeld:

  • De zeer krachtige motor (uniek in vergelijking met andere merken)
  • Het eigentijdse design
  • Moderne functies zoals bijvoorbeeld led verlichting en starten op afstand.
  • Uitstekende wegligging en wendbaarheid
  • Oersterke titanium swingarm achter
  • Uitneembare 18650 lithium-ion accu (zelfde als Tesla gebruikt in zijn auto's)

De IVA scooters rijden comfortabel en zijn erg geschikt om te manoeuvreren in de binnenstad. We horen van onze klanten terug dat hun huurders hier erg tevreden over zijn: zij maken comfortabele en veilige ritten. Door de goede wegligging en krachtige motor zijn IVA e-scooters ook aantrekkelijk voor bezorgdiensten: bezorgers kunnen veilig en snel hun service leveren.

Hoge standaarden qua veiligheid

Bij IVA e-scooters is aan alles gedacht wat betreft veiligheid. Dit maakt ze bij uitstek geschikt voor verhuur aan klanten of bezorging van maaltijden. Met de krachtige Bosch motor is de kans op pech minimaal. De nieuwere modellen van de IVA e-scooters beschikken bovendien standaard over een EBS remsysteem en een alarmsysteem. Je leest het aantal kilometers en de status van de accu af van het duidelijke LCD dashboard. Deze betrouwbaarheid is belangrijk voor zowel woon-werk verkeer als recreatief gebruik.

Milieuvriendelijk en origineel

Door klimaatverandering kun je vrijwel niet meer om milieubewustzijn heen. Hierom groeit de e-scooter snel in populariteit. In zakelijk opzicht groeit het aantal gebruikers van de e-scooter misschien zelfs nóg sneller, omdat een bezorger van bijvoorbeeld maaltijden behoorlijke afstanden aflegt. Met een elektrisch voertuig wordt het milieu niet belast. Daarom heeft IVA zich uitsluitend in elektrische voertuigen gespecialiseerd. Bij zakelijk gebruik kun je denken aan:

  • E-scooters
  • Bezorgscooters (speciale modellen)
  • Brommobielen met 3 – of 4 wielen

De brommobiel is met het IVA design een echte blikvanger. De IVA modellen zijn stuk voor stuk eigentijds en een tikje eigenzinnig. Ze zijn een originele oplossing voor bedrijven en bezorgdiensten.

Nieuwsgierig naar IVA scooters voor zakelijk gebruik? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen. We beantwoorden graag al je vragen.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    IVA Mobility BV 4 / 5 - 34 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »